Show/Hide Left Push Menu
Besplatna dostava

Besplatna dostava

za porudžbine preko 5.000

100% povraćaj novca

100% povraćaj novca

ukoliko niste zadovoljni

VIP - do 25% popusta

VIP - do 25% popusta

prilikom online kupovine

Call centar

Call centar

034/335-536, 063/647-375

Informacije

Uslovi kupovine

   U našoj online prodavnici mogu kupovati kako pravna, tako i fizička lica. Jedini uslov je da imate pristup internetu i potrebu za kancelarijskim materijalom, papirom ili nekim drugim proizvodom iz našeg širokog asortimana.

   Predračun ima važnost 5 dana od datuma generisanja predračuna, ako se kurs evra ne menja više od 1%. Kupovina se smatra zaključenom kada novac legne na račun poslodavca, odnosno kada se gotovinski plati kuriru.

   Svi kupljeni proizvodi isporučuju se na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Načini plaćanja

   Plaćanje se vrši na osnovu predračuna, koji se automatski generiše kada završite sa izborom svih željenih proizvoda. U njemu je iskazan zbir vrednosti svih artikala, ukupan iznos PDV-a i troškova dostave ukoliko ih ima. 

   Plaćanje se može izvršiti:

1) gotovinski

   Ukoliko kao način plaćanja izaberete gotovinsko, plaćanje vršite prilikom dostave robe vozaču, odnosno kuriru. Sve gotovinske porudžbine biće telefonski proverene pre isporuke. Uz robu ćete dobiti i račun.

2) virmanski(uplatnicom)

   Ukoliko prilikom čekiranja izaberete virmanski način plaćanja, nakon porudžbine će Vam na e-mail stići poruka sa predračunom i podacima vezanim za uplatu.

Unesite svoj e-mail i prijavite se za besplatne vesti i promocije sa našeg sajta.