Besplatna dostava

Besplatna dostava

za porudžbine preko 6.000 RSD sa PDV-om

100% povraćaj novca

100% povraćaj novca

ukoliko proizvod nije u skladu sa opisom

VIP - do 15% popusta

VIP - do 15% popusta

za stalne kupce

Call centar: PON - PET: 08 - 16h

Call centar: PON - PET: 08 - 16h

063/635-107; 063/647-375;

Informacije

Uslovi kupovine

   U našoj online prodavnici mogu kupovati kako pravna, tako i fizička lica. Jedini uslov je da imate pristup internetu i potrebu za kancelarijskim materijalom, papirom ili nekim drugim proizvodom iz našeg širokog asortimana.

   Predračun ima važnost 5 dana od datuma generisanja predračuna, ako se kurs evra ne menja više od 1%. Kupovina se smatra zaključenom kada novac legne na račun poslodavca, odnosno kada se gotovinski plati kuriru.

Načini plaćanja

   Plaćanje se vrši na osnovu predračuna, koji se automatski generiše kada završite sa izborom svih željenih proizvoda. U njemu je iskazan zbir vrednosti svih artikala, ukupan iznos PDV-a i troškova dostave ukoliko ih ima. 

   Plaćanje se može izvršiti:

1) gotovinski

   Ukoliko kao način plaćanja izaberete gotovinsko, plaćanje vršite prilikom dostave robe vozaču, odnosno kuriru. Sve gotovinske porudžbine biće telefonski proverene pre isporuke. Uz robu ćete dobiti i račun.

2) virmanski(uplatnicom)

   Ukoliko prilikom čekiranja izaberete virmanski način plaćanja, nakon porudžbine će Vam na e-mail stići poruka sa predračunom i podacima vezanim za uplatu. Kupac uplaćuje naveden iznos na naš tekući račun i prilikom uplate u pozivu na broj upisuje broj predračuna. Uplatu registrujemo u roku od par sati i roba Vam stiže na adresu ne duže od 5 radnih dana nakon toga. Uz svu kupljenu robu sa našeg sajta dobijate račun sa izraženim PDV-om.

 

Isporuka robe

  • Rok isporuke

Roba će biti na adresi u roku ne dužem od 5 radnih dana od registrovanja uplate, u slučaju virmanskog plaćanja. Odnosno ne duže od 5 radnih dana od trenutka potvrde porudžbine od strane telefonskog operatera, u slučaju gotovinskog plaćanja.

  • Način dostave

Robu dostavljamo kurirskim službama Aks i City express na teritoriji Srbije, odnosno našim vozilima na teritoriji Kragujevca.

  • Besplatna dostava

Dostava robe na teritoriji Kragujevca je besplatna za porudžbine preko 1.000 RSD.

Dostava robe na teritoriji Srbije je besplatna za porudžbine veće od 6.000,00 RSD.

  • Plaćena dostava

Dostava robe na teritoriji Srbije za porudžbine manje od 6.000,00 RSD se naplaćuje fiksno i iznosi 360,00 RSD.

 

Uslovi korišćanja sajta

 

MOLIMO PROČITAJTE OVE USLOVE KORIŠĆENJA VEOMA PAŽLJIVO PRE NEGO ŠTO KRENETE DA KORISTITE ILI PRISTUPATE BILO KOJOJ STRANICI NA OVOM SAJTU. 
Korišćenjem  ovog sajta ili njegovom pristupu  prihvatate sledeća pravila i uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa uslovima  molimo vas da ne koristite ovaj websajt.  STANDARD d.o.o. je slobodan da izmeni ove uslove u bilo koje doba  i vaše korišćenje posle izmena podrazumeva vaše prihvatanje istih.  Molimo vas da sa vremena na vreme pročitate uslove korišćenja zbog mogućih izmena. 
Ovaj websajt je vlasništvo STANDARD d.o.o. koji ima puno pravo njime da upravlja i da ga prilagođava.  
Dok gledate ili koristite ovaj sajt  dozvoljeno vam je da privremeno download-ujete jednu kopiju materijala koji je postavljen na sajtu, na jedan računar koji je za vašu ličnu , i za nekomercijalnu upotrebu. Osim u slučaju da je drugačije navedeno na ovom sajtu, redistribucija, retransmisija, re-publikacija ili komercijalna eksploatacija sadržaja na ovom websajtu  je izričito zabranjena  bez pismenog odobrenja STANDARD d.o.o..  Zahtev za sličnu dozvolu možete dobiti kontaktiranjem vlasnika sajta.  Sva prava bez odobrenja su zaštićena.  Downloadovanje bilo koje informacije, sadržaja ili slike može biti korišćeno isključivo u saglasnosti sa ovim uslovima korišćenja.  Ne možete arhivirati bilo koji deo ili materijal ovog sajta bez pismenog odobrenja  STANDARD d.o.o.
  
Sadržaj i hyperlinkovi 
Ovaj websajt može da sadrži hyperlinkove za posredničke websajtove  i ti sajtovi  su sami odgovorni za te nezavisne posredničke sajtove.  Njihova upotreba je vaš lični rizik.  STANDARD d.o.o. nema kontrolu nad sadržajem ili polisama takvih posrednika  i nismo odgovorni za (niti pod bilo kojim okolnostima možemo biti odgovorni) sadržaj, ispravnost ili pouzdanost bilo kojeg websajta koji je hyperlinkovan na naš sajt. Oni koji odluče da pristupe informacijama sa ovih sajtova (uključujući sve informacije koje se pojavljuju na bilo kojem hyperlinku) su jedini odgovorni  za podobnost takvih informacija. 
STANDARD d.o.o. izričito zabranjuje  neovlašćenu upotrebu svog logoa, pečata ili drugih grafičkih oznaka. Tekstualni linkovi su dozovljeni  uz odobrenje. 
  
Korisnički sadržaj 
STANDARD-u  je drago da čuje od strane mušterija , iako ne prihvatamo niti razmatramo kreativne ideje, sugestije koje se tiču naših proizvoda , servisa ili matketinga .   
Kada učestvujete u interaktivnim delovima ovog sajta, Vi zastupate sebe i  Vaša prava da koristite informacije ili sadržaj koji  objavite ili postavite i u saglasnosti ste da se povinujete sledećem kodu upravljanja: 
1) Nećete objavljivati ili na drugi način dostavljati nepodoban, opscesni, pornografski, preteći, izopačen, ilegani ili bilo koji drugi neodgovarajući sadržaj. 
2) Nećete dostavljati  (uploadovati) viruse ili neke druge štetne komponente. 
3) Nećete koristiti ovaj websajt u bilo koje dalje ilegalne svrhe, niti ćete narušavati bilo čija prava. 
4) Nećete postavljati komercijalni sadržaj niti pokušavati nametnuti svoje proizvode ili reklamirati ih, inače će STANDARD d.o.o. upotrebiti zakonske mere i istražiti ilegalne aktivnosti ili narušavanje ovih uslova korištenja sajta. 
  
Proizvodi, Servis i Softver 
Preuzimanje softvera sa ovog sajta ne daje vam pravo na taj softver, uključujući bilo koji fajl, dokument ili slike koje pripadaju ovom softveru.  Vaša upotreba ovog softvera može biti punopravna samo ako je u skladu sa ugovornom licencom koja je ukljucena u softver .  STANDARD d.o.o. ili njegov vlasnik ima puno pravo na  softver ovog sajta.  Softver ne može biti kopiran, redistribuiran, ili postavljan na bilo koji drugi server u cilju dalje distribucije.  Ne možete prodavati, menjati, demontirati ili na bilo koji drugi način menjati  ovaj softver. 
Opis ili oznaka proizvoda, servis ili objavljivanje na ovom sajtu (uključujući i opis ili oznake putem hyperlinka) ne podrazumevaju podršku STANDARD d.o.o. tom proizvodu, servisu ili objavljivanju. Proizvodi i softver ponuđeni na ovom sajtu  bi trebalo da budu ovlašćeni, i putem pismene licence ili garancije  obezbeđeni pri konekciji sa ovakvim produktom ili softverom. 
  
Bez prezentacija i dekreta 
STANDARD d.o.o. ne pravi nikakve prezentacije ili dekrete po kome je ovaj sajt  osiguran od  kvarova, virusa ili drugih štetnih komponenti.  Nećemo biti odgovorni za bilo koju vrstu oštećenja ili gubitka koji mogu biti rezultat hakovanja ili infiltracije na ovaj sajt, ili na kompjuterski sistem STANDARD d.o.o..  SAMI STE ODGOVORNI ZA ADEKVATNU ZAŠTITU I BACKUP DOKUMENATA I/ILI OPREME KOJU KORISTITE  PRI KONEKCIJI NA OVAJ SAJT I SLAŽETE SE DA NEĆETE NANOSITI OŠTEĆENJA SAJTU https://www.papir.co.rs, KAO ŠTO GARANTUJETE DA NAS NEĆETE TUŽITI ZA POLAGANJE PRAVA BAZIRANOG NA UPOTREBU OVOG SAJTA, UKLJUČUJUĆI POLAGANJE PRAVA NA IZGUBLJENE DOKUMENTE, ODLAGANJE POSLA ILI IZGUBLJENOG PROFITA DO KOJEG JE DOŠLO UPOTREBOM MATERIJALA ILI SADRŽAJA NA OVOM SAJTU. 
Stranice na ovom websajtu mogu sadržati tehničke nepreciznosti, istekle informacije i tipografske greške. Po procenama  dozvoljenim po važećem zakonu OVAJ WEBSAJT JE PREDSTAVLJEN “TAKAV KAKAV JE”. STANDARD d.o.o.  NE NUDI  NIKAKVA JAMSTVA,  NI JASNO ODREĐENA NITI NAGOVEŠTENA, NITI GARANTUJE KVALITET, DATA SADRŽAJ, UMETNIČKU VREDNOST, ILI ZAKONITOST INFORMACIJA, SADRŽAJA, DOBARA ILI SERVISA KOJI SU PREBAČENI, DOBIJENI, KUPLJENI, ILI NA DRUGI NAČIN  POSTALI DOSTUPNI NA OVOM SAJTU.  NE GARANTUJEMO DA  OVAJ WEBSAJT NEĆE IMATI GREŠKI NITI DA ĆE ISTE BITI ISPRAVLJENE. 
  
Ograničenja  odgovornosti 
NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA, UKLJUČUJUĆI I NEMAR,  STANDARD d.o.o. NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKVA POSEBNA, SLUČAJNA IILI KONSEKVENTNA OŠTEĆENJA ILI GUBITAK  PROFITA KOJI REZULTIRA DISTRIBUCIJOM ILI UPOTREBOM, ILI NEMOGUĆNOSTI UPOTREBE, SADRŽAJA ILI MATERIJALA NA OVOM WEBSAJTU, ČAK I AKO SMO UPOZORENI  NA MOGUĆNOST TAKVIH OŠTEĆENJA.  VAŽEĆI ZAKON  MOŽE DA NE DOZVOLI OGRANIČENJA ILI ISKLJUČIVANJE ODGOVORNOSTI ILI SLUČAJNOG ILI KONSEKVENTNOG OŠTEĆENJA, TAKO DA SE GORNJA OGRANIČENJA NE ODNOSE NA VAS.  NI U KOM SLUČAJU STANDARD d.o.o. NE MOŽE BITI ODGOVORAN VAMA ZA BILO KAKVA OŠTEĆENJA, GUBITKE, NEPRAVDU i sl. AKO IH BUDE PRI PRISTUPU OVOM SAJTU. 

Razdvajanje 
U slučaju da se neka odredba ovih uslova korištenja može smatrati nelegalnom, beskorisnom ili na bilo koji drugi način neprimenljivom, onda bi ta odredba trebalo da se posmatra odvojeno  od preostalih uslova korištenja i ne bi trebalo da utiće na validnost i primenljivost bilo koje druge odredbe. 
  
Privatnost 
Molimo vas da pročitate našu polisu privatnosti da bi bili informisani  o kolekciji  i upotrebi  ličnih (privatnih) podataka na ovom  sajtu. 
Uprkos bilo kojoj konstataciji koja se tiče privatnosti, STANDARD d.o.o. zadržava pravo da obelodani bez obaveštenja bilo koju informaciju koja je u njegovom vlasništvu, ukoliko tako nalaže zakon na osnovu opravdane sumnje da je neophodno da se takva akcija sprovede i povinuje zakonu, da bi se zaštitila i odbranila naša prava i vlasništvo, ili kako bi se odgovorilo hitnoj situaciji.  Posebna područja ovog sajta mogu da sadrže dodatne ili drugačije uslove koji se odnose  na korišćenje ličnih podataka koji su sabrani na tim i takvim stranicama sajta. 
  
  
Uopšteno 
Ovi uslovi korišćenja predstavljaju celokupno razumevanje koje se tiče upotrebe ovog sajta i odolevaju bilo kojim prethodnim i istovremenim, konfliktnim ili dodatnim komunkacijama. 
Svaki neovlašćen pristup, ispravka ili izmena bilo koje informacije, ili bilo koja vrsta  remećenja i sprečavanja dostupnosti ovom sajtu je strogo zabranjena.  STANDARD d.o.o. zadržava sva dostupna zakonska prava i sredstva  i ne može biti nikakvog osporavanja prava koje STANDARD d.o.o. ima. 
Posebna područja ili stranice na ovom sajtu mogu uključivati dodatne ili drugačije uslove koji se odnose na korišćenje ovog sajta.  U slučaju konflikta (kontradiktornosti) između takvih uslova i datih uslova korišćenja, takvi uslovi će važiti. 
 

 

Unesite svoj e-mail i prijavite se za besplatne vesti i promocije sa našeg sajta.