Načini dostave i cene

Rok isporuke
Nakon zaključenja kupovine na sajtu, kontaktiraće Vas operater telefonom radi potvrde porudžbine. Rok isporuke je 3 - 5 radnih dana od potvrde porudžbine u slučaju plaćanja pouzećem. Rok isporuke je 3 - 5 radnih dana od registrovane uplate u slučaju plaćanja po predračunu.

Način dostave

Robu na teritoriji Srbije dostavljamo našim vozilima, kurirskom službom Bex ili Poštom Srbije u slučaju paletne isporuke.
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 34 335 536 ili putem email-a office@papir.co.rs . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. 

Besplatna dostava

Dostava robe na teritoriji Srbije je besplatna za porudžbine veće od 6000 dinara sa uračunatim PDV-om.

Dostava se naplaćuje

Dostava robe na teritoriji Srbije za porudžbine manje od 6000 dinara sa uračunatim PDV-om se naplaćuje fiksno i iznosi 360 dinara.

A+
ALCO
CENTROPEN
CITIZEN
DELTA
EDDING
EPENE
HERMA
HORSE
ILIJANUM
MAPED
NOKI
O+CO
RETYPE
ROTRING
SCHNEIDER
STAEDTLER
UNI
VERBATIM
MONDI
FABRIANO
NAVIGATOR
OPTIMA
FELLOWES
FORNAX
DAHLE
3M
TARIFOLD
KANEX
COSTA COFFEE
COCA COLA
ALCO
3L
VIQUEL
JALEMA
SMARTBOX PRO
HAN
DURABLE
NOVUS
A PLUS
SCOTCH
HYSEAL
INFO NOTES
OXFORD
DEBATIN
AF
Maul
Top2000
BENE
FALKEN
LAMY
FRANKEN
ACME
VEGA
NEWLINE