Ko je krivac što su akten tašne otišle u zaborav?

Mislite da ranac nije moguće nositi van škole i treninga? Razuverićemo Vas!

Nošenje rančeva se uglavnom vezuje za sportske odevne kombinacije I mnogima je nezamislivo da se ponese na posao i uklopi uz nešto elegantnije.

Danas se dosta pažnje poklanja odevnim kombinacijama pa se svaki komad (ne)uzima u zavisnosti od toga da li se uklapa.

Ipak, prednost torbi ili rancu pre svega treba dati na osnovu toga kako utiču na leđa. Glavna prednost rančeva je što se prilikom nošenja težina ravnomerno raspoređuje.

S druge strane, torbe opterećuju ne samo rame na kojem je nosite već ono drugo.

Pored same težine koja ga vuče I stavlja u neprirodan položaj problem se manifestuje I tokom hodanja. Naime, kada hodate pomerate ruke pri čemu, u slučaju nošenja torbe, ruka sa slobodnim ramenom će raditi više kako bi nadomestila –odsustvo- one na kojoj je torba.

Još veći problem nastaje zbog toga što ljudi nemaju naviku da povremeno promene rame na kojem nose torbu. Time jedna ruka vremenom postaje jača, a druga ostaje ista što je izvor novog disbalansa i daljih problema poput krivljenja kičme, bolova u predelu vrata, leđa, glave.

Srećom, osmišljeni su rančevi koji će istovremeno sprečiti zdravstvene probleme uzrokovane torbama i zadovoljiti modne zahteve.

Jedan od takvih rančeva je MAGNUM koji će Vas očarati i izgledom I funkcionalnošću. Potpuno crne boje ovaj ranac možete poneti uz bilo šta.

Dovoljno je prostran da u njega smestitie sve osnovne potrepštine za dan koji je pred Vama. Pored glavne pregrade poseduje i odeljak za laptop kao i za tablet

Ne morate da brinete o stvarima jer su zaštićene sigurnosnom bravom sa šifrom. Uz to, rajsferšlusi su vodootporni pa bez brige ako Vas zadesi kiša.

Malo ko se odvaja od telefona pa nije retkost da se isprazni baš onda kada je najpotrebniji. Rešenje za taj problem Vam je u rancu koji poseduje USB konektor.

U slučaju da ne želite jednobojni ranac tu je za Vas CHARLIE koji po kvalitetu i karakteristikama ni malo ne zaostaje za prethodnim. Sivo-crni, ergonomski ranac idealan za studente, zaposlene i sve one koji želi udoban, komforan i lep ranac.

Sve rančeve iz naše ponude možete pogledati ovde.

Budite uvek dobro organizovani i spakovani, kako za kraći poslovni sastanak, tako i za poslovni put uz rančeve koji se uklapaju uz svaki outfit i za svaku priliku.

 

Koji Vaš favorit?


A+
ALCO
CENTROPEN
CITIZEN
DELTA
EDDING
EPENE
HERMA
HORSE
ILIJANUM
MAPED
NOKI
O+CO
RETYPE
ROTRING
SCHNEIDER
STAEDTLER
UNI
VERBATIM
MONDI
FABRIANO
NAVIGATOR
OPTIMA
FELLOWES
FORNAX
DAHLE
3M
TARIFOLD
KANEX
COSTA COFFEE
COCA COLA
ALCO
3L
VIQUEL
JALEMA
SMARTBOX PRO
HAN
DURABLE
NOVUS
A PLUS
SCOTCH
HYSEAL
INFO NOTES
OXFORD
DEBATIN
AF
Maul
Top2000
BENE
FALKEN
LAMY
FRANKEN
ACME
VEGA
NEWLINE