ČAROBNO REŠENJE ZA PRAZNU BATERIJU - POWER BANK

Sve situacije u kojima ti power bank može rešiti problem sa praznom baterijom telefona smo opisali u ovom blog tekstu. Pročitaj!

Poslovni svet danas zahteva da smo uvek spremni i sposobni da se nosimo sa svakodnevnim izazovima i situacijama. Korišćenje više uređaja istovremeno i stalna potreba za komunikacijom, znači da je potrebno da se brinemo o napunjenosti baterije na svakom od njih. Kada se nađemo u situaciji da nam je potreban telefon, laptop ili neki drugi uređaj, a baterija je ispražnjena, to može da utiče na naš poslovni uspeh i da nam stvori dodatni stres. Power bank je alat koji nam pomaže da se nosimo sa svim ovim problemima i da budemo spremni za sve što može da se desi.

Pomoćna baterija nam omogućava da napunimo naše telefone bez obzira na to gde se nalazimo. Ukoliko se nađemo u situaciji da nam je potrebna struja, a nema je u blizini, power bank nam pomaže da napunimo naše uređaje. Ovo je veoma korisno za ljude koji putuju ili su često u pokretu, pa nemaju uvek prstupa utičnici.

Korišćenje power banka takođe omogućava da imamo više vremena za punjenje naših uređaja, bez da moramo da čekamo da se struja pojavi. Ukoliko se nađemo u situaciji da moramo da radimo na laptopu ili da koristimo telefon, a nemamo dovoljno vremena da ih napunimo, power bank nam pomaže da nastavimo sa radom bez prekida.

Pomoćne baterije su jednostavne za korišćenje. On se može koristiti sa mnogim uređajima, bez obzira na proizvođača ili model. Ovo znači da ne moramo brinuti o kompatibilnosti sa strujnim kolom, što je veoma zgodno za ljudi koji putuju ili se nalaze u situaciji gde se koriste različiti uređaji.

Kada je važna situacija - sastanak sa menadžerom, prezentacija kupcu ili kada nam je navigacija na telefonu, a baterija na izdisaju, power bank je pri ruci da spase situaciju i napuni bateriju.

Power bankovi su danas nezamenljivi dodatak u svakodnevnom životu. Sve više i više ljudi se koristi mobilnim telefonima za komunikaciju, zabavu i posao, stoga su potrebe za napajanjem tih uređaja sve veće. Pomoćne baterije nam omogućavaju da naš telefon ili tablet napunimo bilo kada i bilo gde.

Kapacitet power banka može varirati od modela do modela. Neki power bankovi imaju kapacitet od svega 2.000 mAh, dok neki imaju kapacitet čak do 20.000 mAh. To znači da možete imati do 15 punjenja vašeg mobilnog uređaja jednim power bankom. Kapacitet power banka koji je potreban zavisi od korišćenja vašeg mobilnog uređaja i potreba za napajanjem.

Power bankovi se obično napajaju preko kabla, ali sve više modela ima i bežično punjenje. To znači da se možete odmarati i uživati u zabavi dok vaš telefon napunite. Pored toga, mnogi proizvođači su u svoj asortiman uključili i portfolio rokovnike sa integrisanim power bankovima. To znači da možete iskoristiti i svoj rokovnik kao power bank kada vam je to potrebno.

Ukratko, power bankovi nam omogućavaju da se nosimo sa situacijama u kojima nam je potreban telefon, a baterija je blizu ispražnjenosti. S obzirom na veliki izbor modela sa različitim kapacitetima, kablovskim i bežičnim punjenjem, te rokovnicima sa integrisanim power bankovima, verujemo da ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Zato, ne oklevajte i zgrabite svoj power bank još danas!


A+
ALCO
CENTROPEN
CITIZEN
DELTA
EDDING
EPENE
HERMA
HORSE
ILIJANUM
MAPED
NOKI
O+CO
RETYPE
ROTRING
SCHNEIDER
STAEDTLER
UNI
VERBATIM
MONDI
FABRIANO
NAVIGATOR
OPTIMA
FELLOWES
FORNAX
DAHLE
3M
TARIFOLD
KANEX
COSTA COFFEE
COCA COLA
ALCO
3L
VIQUEL
JALEMA
SMARTBOX PRO
HAN
DURABLE
NOVUS
A PLUS
SCOTCH
HYSEAL
INFO NOTES
OXFORD
DEBATIN
AF
Maul
Top2000
BENE
FALKEN
LAMY
FRANKEN
ACME
VEGA
NEWLINE