Razrešite nedoumice o belim piši-briši tablama

Sve što te zanima o belim magnetnim piši briši tablama, a nisi imao koga da pitaš naći ćeš na našem blog tekstu. Pročitaj ceo tekst i pronađi odgovor na pitanja o belim tablama!

Bele magnetne piši-briši table su sve popularniji u kancelarijama, školama i drugim poslovnim prostorima širom sveta. Ovi inovativni proizvodi imaju mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne table, a mi ćemo u ovom tekstu odgovoriti na neka od najčešćih pitanja koje vas zanimaju:

  1. Koje su dimenzije belih magnetnih piši-briši tabli?

Dimenzije belih magnetnih piši-briši tabli variraju od proizvođača do proizvođača, ali one se obično kreću od standardnih dimenzija tabli 30x40cm do većih dimenzija 120x240cm koje su dostupni za veće prostorije.

  1. Da li se tabla može lako čistiti i koristiti ponovo?

Da, bela magnetna piši-briši tabla je jednostavna za čišćenje. Mogu se čistiti suvom ili vlažnom krpom uz povremeno prskanje spreja za belu tablu, a uklanjanje pisane poruke se radi lako brisačem ili sunđerom.

  1. Da li su markeri koji se koriste sa tabelom uključeni u cenu?

To varira od proizvođača do proizvođača, ali se markeri za belu tablu najčešće poručuju odvojeno. Neki proizvođači daju markere kao deo paketa, dok drugi prodaju posebno.

  1. Koliko dugo traje bela tabla?

Trajnost belih magnetnih piši-briši tabli varira, ali one obično traju od nekoliko godina do nekoliko decenija, u zavisnosti od kvaliteta proizvoda i učestalosti korišćenja.

  1. Da li se tabla može postaviti na zid?

Da, bele magnetne piši-briši table se mogu postaviti na zid pomoću šrafova koji su najčešće uključeni u cenu. Takođe, postoje bele table koje se lepe na zid i mogu se odlepiti i ponovo zalepiti na drugu poziciju. Postoje i table koje su postavljene na stalke sa točkićima i nisu predviđene za zid.

  1. Da li se tabla može koristiti sa projektorom?

Da, bele magnetne piši-briši table se mogu koristiti umesto platna za projektor za prezentacije, predavanja i slično.

  1. Da li se bele table mogu slati brzom poštom?

Da, bele table se mogu slati brzom poštom. Pri tom je važno da je tabla dobro obezbeđena od strane pošiljaoca, ali je takođe važno da primalac pregleda paket u kome se nalazi bela tabla pre nego što primi paket od kurira brze pošte.

 

Nadamo se da smo odgovorili na sva pitanja koja imaš o belim tablama.

Ako imaš još neko pitanje, rado ćemo odgovoriti. Piši nam na office@papir.co.rs


A+
ALCO
CENTROPEN
CITIZEN
DELTA
EDDING
EPENE
HERMA
HORSE
ILIJANUM
MAPED
NOKI
O+CO
RETYPE
ROTRING
SCHNEIDER
STAEDTLER
UNI
VERBATIM
MONDI
FABRIANO
NAVIGATOR
OPTIMA
FELLOWES
FORNAX
DAHLE
3M
TARIFOLD
KANEX
COSTA COFFEE
COCA COLA
ALCO
3L
VIQUEL
JALEMA
SMARTBOX PRO
HAN
DURABLE
NOVUS
A PLUS
SCOTCH
HYSEAL
INFO NOTES
OXFORD
DEBATIN
AF
Maul
Top2000
BENE
FALKEN
LAMY
FRANKEN
ACME
VEGA
NEWLINE